/// ALBATROSH

duo of pianist Eyolf Dale and reedist André Roligheten

Great reviews of “Tree House”

Norwegian newspapers and jazz blogs keeps writing good things about our latest album with Trondheim Jazz Orchestra! Here´s some excerpts from the latest reviews:

Newspaper Morgenbladet writes

…uttrykket henger godt sammen, selv om spennet strekker fra abstrakte klangflater til fjortenmanns unisone ekspresslinjer til vakre, slagside-rammede harmonier til drivende storbandinspirert jazz. Kvaliteten i komposisjoner og arrangementer er skyhøy, og vokser ved hver gjennomlytting.

Newspaper Dag og Tid writes

På Tree House er heile Albatrosh-palet- ten representert, og dei vari- erer bruken av orkestret og det samla instrumentariet til å skapa dynamikk og eit mang- faldig klangunivers. Dei balan- serer behovet for å halda fokus på komposisjonane med å gje naudsynt solistplass. Heilstøypt!

Jazzinorge.no writes

…samtidig skaper «Tree House» sin egen identitet med noen klanger og melodiske vendinger som ikke akkurat er dusinvare, så snarere enn å referere til andre orkestre og plater, en oppfordring: Lytt mange ganger på dette albumet, oppdag hvor rikt musikken er også bakenfor det som først møter øret, og vær glad for at noen lot opptaksutstyret gå den kvelden i Teatret Vårt for et drøyt år siden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 11, 2014 by in Alba in the press.
%d bloggers like this: